Velkommen til din uafhængige ejendomsmægler John Andersen

Overvejer du at sælge din bolig eller ejendom så book en tid hos mig til en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Du behøver ikke på noget tidspunkt have besværet med at komme til mig, da jeg ikke er bundet af et lokale i byen. Jeg er gennem min årelange erfaring som ejendomsmægler kommet til den overbevisning, at det giver bedst mening, at al handel og samtale foregår i de rammer, der tales eller eventuelt handles om.
Jeg ved og har stor forståelse for, at mursten ikke bare er mursten, men at de for dig rummer minder og historier. Al din information er vigtig i en bolighandel, og hos mig går ingen information tabt; det er er mig der vurderer din bolig - tager din bolig i kommission - mig der viser stedet frem for køber - og mig der udarbejder købsaftalen. Kort sagt, jeg er med dig i alle faserne af dit boligsalg, og jeg sætter en ære i den tætte dialog og det personlige engagement. Det er din garanti for en tryg og optimal bolighandel.      
Uafhængig ejendomsmægler
At være uafhængig betyder at man kan klare sig selv og stå på egne ben. I mægler- og rågiverbranchen betyder det, at ens handlinger hverken er bundet eller begrænset af øvrige interesser. Man er som uafhængig ejendomsmægler kun bundet af kundens interesser i modsætning til at være bundet af blandt andet provisions- og samarbejdsaftaler.
At være uafhængig ejendomsmægler betyder, at jeg ikke som landets største ejendomsmæglerkæder er ejet af realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og banker, men kan yde dig uafhængig rådgivning til dit boligsalg eller boligkøb. Derudover har jeg heller ikke bagvedliggende samarbejds- og provisionsaftaler med andre aktører i din bolighandel, og går derfor ikke efter det størst mulige henvisningshonorar, men er udelukkende interesseret i, at der bliver indgået den bedste aftale for dig.
Stort og indgående lokalkendskab
Som min far og min farfar før mig er jeg ejendomsmægler i Vendsyssel.
Jeg startede mit professionelle liv ud som landmand, hvilket gør, at jeg har et solidt kendskab til og indgående viden på dette område. Jeg fandt stille og roligt ud af, at jeg også havde en anden interesse, en interesse jeg havde fået ind med modermælken, nemlig ejendomsmæglerbranchen. Jeg har nu i snart 25 år beskæftiget mig som ejendomsmægler og har oparbejdet et stort og indgående lokalkendskab.   
Jeg har derforuden også beskæftiget mig med boligudlejning og administration, køb og salg af udlejningsejendomme samt renoveringer af boliger. Herigennem har jeg lært at se muligheder i enhver bolig og kan evt være dig en god sparringspartner til at gøre din bolig salgsklar, så du får det bedste resultat, når vi sætter din bolig eller ejendom til salg, eller hvis du påtænker at købe en ejendom med henblik på udlejning.